• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
Eaparat Whatsapp
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
جستجو

ترامپ به صراحت اعلام کرد که زلنسکی یک دلقک است/ مردم اوکراین هزینه اعتماد به انگلیس را پرداختند

  • شناسه خبر: 1967
  • تاریخ و زمان ارسال: 7 اسفند 1403 ساعت 11:44
  • بازدید : 26
مدیر گفت: در ابتدای بحران اوکراین جانسون نخست وزیر وقت انگلیس اعلام کرد که تا آخرین نفر اوکراین باید در جنگ روسیه کشته شود.

روح الله مدبر کارشناس مسائل اوراسیا در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به مذاکرات آمریکا و روسیه بیان کرد: نشست سه شنبه وزرای خارجه آمریکا و روسیه در ریاض از چند بعد حائز اهمیت است . اولین بعد این است که این نشست باید سرلوحه عناصر غرب گرا در ایران قرار بگیرد زیرا تروئیکای اروپایی توسط اروپایی در این مذاکرات حذف شدند و حتی اوکراین نیز در این نشست حذف شد تا جایی که ترامپ رسما اعلام کرد که حضور زلنسکی در این مذاکره ارزش و اهمیتی ندارد .

در ابتدای بحران اوکراین جانسون نخست وزیر وقت انگلیس اعلام کرد که تا آخرین نفر اوکراین باید در جنگ روسیه کشته شود

وی ادامه داد: بحران اوکراین یکی از اصلی ترین ریشه هایش سیاست های آنگلوساکسون‌ی انگلیس بوده است. در ابتدای بحران اوکراین جانسون نخست وزیر وقت انکلیس رسما اعلام کرد که تا آخرین نفر اوکراین باید در جنگ روسیه بایستد و کشته شود و تا اوکراین و ناتو کریمه را در دست نگیرند و وارد خاک روسیه در روستوف نا دونو و در اتوبان مننتهی به مسکو نشوند هیچ گفت و گویی با کرملین نخواهیم داشت و روسیه را شکست خواهیم داد.

مدبر افزود: اما بعد از سه سال حملات روسیه به اوکراین مشخص که ناتو قابلیت دفاع در برابر روسیه را ندارد و روسیه هم تمام مناطقی که گرفته بود را بازپس گرفت و هم دولتی در آمریکا بر سرکار آمد که به این نتیجه رسید که ادامه سیاست ضد روسی بر خلاف منافع آمریکاست و متحدان اروپایی خود را که در این سه سال در کنارش علیه روسیه بودند را حذف کرد و وارد مذاکره مستقیم با روسیه شد .این نکته مهم برای غرب گراهایی است که گمان میکنند اگر با تروئیکای اروپایی مذاکره کنند میتوانند امتیاز بگیرند در حالی که در سیاست خارجی آمریکا تروئیکای اروپایی هرگز جایگاهی ندارند .

طی سه سال قبل غرب در تلاش بود تا از زلنسکی یک قهرمان بسازد اما امروز به صراحت میگویند او یک هیولاست

کارشناس مسائل حوزه اوراسیا تصریح کرد: ترامپ رسما اعلام کرده است که در شروع جنگ روسیه مقصر نبوده است و سیاست های احمقانه زلنسکی باعث این جنگ شد و زلنسکی این جنگ را راه انداخت . یعنی کاخ سفید به این نتیجه رسیده است که باید رضایت کرملین را جلب کند.

وی ادامه داد: قطعا بازنده اصلی این جنگ تروئیکای اروپایی و مردم اوکراین هستند که با انتخاب زلنسکی خود را وارد این معرکه کردند و فریب انگلیس را خوردند. فردی که ترامپ به صراحت گفت او یک دلقک است .طی سه سال قبل غرب در تلاش بود تا از زلنسکی یک قهرمان بسازند اما امروز به صراحت میگویند او یک هیولاست. روسیه در حوزه میدان سرزمین های مد نظر خود را به دست آورد و در حوزه دیپلماسی نیز طرف آمریکایی را در مسیر خود قرار داد.

در دکترین سیاست خارجی آمریکا اروپا هرگز اولویتی ندارد

مدبر با اشاره به روابط آمریکا و اروپا بیان کرد: در دکترین سیاست خارجی آمریکا اروپا هرگز اولویتی ندارد ترامپ اعلام کرد برای جلب رضایت روسها نیروهای آمریکایی را از حوزه دریای بالتیک و مرزهای روسیه عقب خواهد نشاند و این یعنی تضعیف ناتو . بارها هم ترامپ اعلام کرده بود که ما هزینه های نظامی اروپا را می پردازیم و اروپا باید این هزین ها را جبران کند.

وی افزود:  وزیر خارجه آمریکا رسما اروپا را تهدید کرد و اعلام کرد که بدون ما شما قادر به تامین امنیت خود نخواهید بود . در کنفرانس مونیخ معاون رئیس جمهور آمریکا رسما اعلام کرد که اتحادیه اروپا تنش زایی کرده است علیه روسیه و اینها همه مغایر با منافع اروپاست.تا حدی که نخست وزیر انگلیس هم گفته است که ما دیگر از نظر امنیتی نمیتوانیم به آمریکا اتکا کنیم.

روسیه و اوکراین سیاست خارجی

مطالب مرتبط

زمین سِفتی به نام ایران؛ جنگ فرسایشی چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم ریخت؟

ترامپ: از نفت ونزوئلا ثروت زیادی به دست آورده‌ایم!

سفر دونالد ترامپ به چین: شکستی که از قبل پیش‌بینی‌ می‌شد

به نظم نوین جهانی خوش آمدید

شاید راهبردی‌ترین سلاح ایران در جنگ رمضان، بحث جغرافیای منطقه و تنگه هرمز باشد آن هم به عنوان یکی از مهم‌ترین نقاط استراتژیک در جغرافیای ایران و حتی جهان که به یک دارایی کلیدی و حیاتی برای این کشور تبدیل شده است.

ترامپ: امشب منتظر پاسخ ایران هستیم

آتلانتیک: ترامپ برای پایان دادن به جنگ «دست و پا می‌زند»

۲۶۲ ملک مرتبط با وطن‌فروشان در کشور توقیف شد/ برخورد دستگاه قاطع قضایی با اخلالگران بازار

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • سیاسی 26 اردیبهشت 1405

    زمین سِفتی به نام ایران؛ جنگ فرسایشی چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم ریخت؟

  • اقتصادی 26 اردیبهشت 1405

    خبر خوب برای کسبه بازار جنت/ پرداخت تسهیلات یک میلیاردی قطعی است

  • اقتصادی 26 اردیبهشت 1405

    قرارداد مشارکتی ۸۳ درصد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن منعقد شد

  • سیاسی 26 اردیبهشت 1405

    ترامپ: از نفت ونزوئلا ثروت زیادی به دست آورده‌ایم!

  • سیاسی 26 اردیبهشت 1405

    سفر دونالد ترامپ به چین: شکستی که از قبل پیش‌بینی‌ می‌شد

  • سیاسی 23 اردیبهشت 1405

    به نظم نوین جهانی خوش آمدید

جدیدترین مطالب

  • زمین سِفتی به نام ایران؛ جنگ فرسایشی چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم ریخت؟
  • خبر خوب برای کسبه بازار جنت/ پرداخت تسهیلات یک میلیاردی قطعی است
  • قرارداد مشارکتی ۸۳ درصد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن منعقد شد
  • ترامپ: از نفت ونزوئلا ثروت زیادی به دست آورده‌ایم!
  • سفر دونالد ترامپ به چین: شکستی که از قبل پیش‌بینی‌ می‌شد
  • ترس تل‌آویو از عقب‌نشینی از خطوط قرمز رژیم در توافق با ایران
  • به نظم نوین جهانی خوش آمدید

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 1,638 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,131 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 908 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 853 مردم نشانه های اولیه کرونا را جدی بگیرند/ چهار رقمی ماندن بستری های گیلان
  • بازدید: 799 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 753 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 647 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی
با اخبار نو از دیگران یک قدم جلوتر باشید....

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی

شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن اخبار نو
Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram