• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
Eaparat Whatsapp
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
جستجو

ترامپ: برنامه‌ای برای تصرف اورانیوم غنی‌شده ایران نداریم

  • شناسه خبر: 11593
  • تاریخ و زمان ارسال: 23 اسفند 1404 ساعت 0:31
  • بازدید : 6
رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای جدید، ادعا‌ها و گفته‌های ضد و نقیض خود پیرامون جنگ با ایران را تکرار کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا در چهاردهمین روز از تجاوز مشترک با رژیم صهیونیستی به ایران، در حالیکه تحت فشار افکار عمومی آمریکا است، در مصاحبه با فاکس نیوز ادعا‌ها و اظهارات متناقض خود درباره ذخایر اورانیوم و تنگه هرمز را تکرار کرد.

ترامپ در این مصاحبه ادعا کرد: در حال حاضر برنامه‌ای برای تصرف اورانیوم غنی‌شده ایران وجود ندارد، اما ممکن است این موضوع تغییر کند.

او در پاسخ به این پرسش که آیا آمریکا برای بازیابی این مواد اقدام خواهد کرد، گفت: «نه، اصلا». او بلافاصله در ادامه تناقض گویی‌هایش مدعی شد: «در حال حاضر روی آن تمرکز نکرده‌ایم، اما ممکن است در مقطعی چنین کاری انجام دهیم.»

رئیس جمهور جنگ طلب آمریکا که عواقب حمله به ایران را بر تنگه هرمز در برنامه ریزی‌های خود دست کم گرفته است و اکنون با پیامد‌های اقتصادی این تجاوز دست و پنجه نرم می‌کند، افزود: نیروی دریایی آمریکا در حال حاضر کشتی‌ها را در مسیر کشتیرانی تنگه هرمز اسکورت نمی‌کند.

او همچنین در پاسخ به پرسشی درباره توهم تصرف جزیره خارک مدعی شد: «نمی‌توانم به چنین سوالی پاسخ دهم.» ترامپ در عین حال این سوال را «احمقانه» خواند و در عین حال مدعی شد: «این فقط یکی از موضوعات بسیار زیادی است که در فهرست اولویت‌ها جایگاه بالایی ندارد.»

رئیس‌جمهور  آمریکا در عین حال در ادامه توهمات و اظهارات ضد و نقیض خود ادعا کرد: «من می‌توانم در عرض چند ثانیه نظرم را تغییر دهم!»

ترامپ که با پیامد‌های اقتصادی حمله به ایران بر اقتصاد آمریکا و جهان مواجه است، در این مصاحبه در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تعلیق «قانون جونز» که در دهه ۱۹۲۰ برای حمایت از مشاغل آمریکایی تصویب شده است، گفت: «همه گزینه‌ها را بررسی خواهیم کرد.»

بر اساس قانون جونز، کالا‌هایی که میان بنادر آمریکا جابه‌جا می‌شوند باید با کشتی‌هایی با پرچم ایالات متحده حمل شوند؛ قانونی که اغلب عامل افزایش قیمت سوخت دانسته می‌شود.

ترامپ در مصاحبه با فاکس نیوز این قانون را «قانونی محدودکننده» توصیف کرد، اما در عین حال گفت که این قانون «حمایت بسیار گسترده‌ای» در کنگره آمریکا دارد.

رئیس جمهور آمریکا که با تبعات اقتصادی حمله به ایران دست و پنجه نرم می‌کند و چنین پیامد‌های اقتصادی را بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی در برنامه ریزی برای این تجاوز دست کم گرفته بود، درباره نگرانی رأی‌دهندگان آمریکایی درباره ادامه درگیری‌ها در خاورمیانه ادعا کرد: اقتصاد و زندگی در آمریکا به‌زودی به وضعیت پیش از حملات به ایران بازخواهد گشت.

رئیس جمهور آمریکا در انتها مدعی شد: وقتی این موضوع تمام شود، همه چیز خیلی سریع به حالت قبل بازمی‌گردد و فکر نمی‌کنم این روند طولانی شود.

اخبار جنگ اخبار نو جنگ ایران و آمریکا

مطالب مرتبط

زمین سِفتی به نام ایران؛ جنگ فرسایشی چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم ریخت؟

ترامپ: از نفت ونزوئلا ثروت زیادی به دست آورده‌ایم!

سفر دونالد ترامپ به چین: شکستی که از قبل پیش‌بینی‌ می‌شد

ترس تل‌آویو از عقب‌نشینی از خطوط قرمز رژیم در توافق با ایران

به نظم نوین جهانی خوش آمدید

شاید راهبردی‌ترین سلاح ایران در جنگ رمضان، بحث جغرافیای منطقه و تنگه هرمز باشد آن هم به عنوان یکی از مهم‌ترین نقاط استراتژیک در جغرافیای ایران و حتی جهان که به یک دارایی کلیدی و حیاتی برای این کشور تبدیل شده است.

برنامه‌های مخفی امارات علیه ایران

ترامپ: امشب منتظر پاسخ ایران هستیم

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • سیاسی 26 اردیبهشت 1405

    زمین سِفتی به نام ایران؛ جنگ فرسایشی چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم ریخت؟

  • اقتصادی 26 اردیبهشت 1405

    خبر خوب برای کسبه بازار جنت/ پرداخت تسهیلات یک میلیاردی قطعی است

  • اقتصادی 26 اردیبهشت 1405

    قرارداد مشارکتی ۸۳ درصد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن منعقد شد

  • سیاسی 26 اردیبهشت 1405

    ترامپ: از نفت ونزوئلا ثروت زیادی به دست آورده‌ایم!

  • سیاسی 26 اردیبهشت 1405

    سفر دونالد ترامپ به چین: شکستی که از قبل پیش‌بینی‌ می‌شد

  • سیاسی 23 اردیبهشت 1405

    به نظم نوین جهانی خوش آمدید

جدیدترین مطالب

  • زمین سِفتی به نام ایران؛ جنگ فرسایشی چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم ریخت؟
  • خبر خوب برای کسبه بازار جنت/ پرداخت تسهیلات یک میلیاردی قطعی است
  • قرارداد مشارکتی ۸۳ درصد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن منعقد شد
  • ترامپ: از نفت ونزوئلا ثروت زیادی به دست آورده‌ایم!
  • سفر دونالد ترامپ به چین: شکستی که از قبل پیش‌بینی‌ می‌شد
  • ترس تل‌آویو از عقب‌نشینی از خطوط قرمز رژیم در توافق با ایران
  • به نظم نوین جهانی خوش آمدید

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 1,638 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,131 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 908 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 853 مردم نشانه های اولیه کرونا را جدی بگیرند/ چهار رقمی ماندن بستری های گیلان
  • بازدید: 799 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 753 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 647 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی
با اخبار نو از دیگران یک قدم جلوتر باشید....

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی

شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن اخبار نو
Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram