• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
Eaparat Whatsapp
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
جستجو

فاجعه‌ای که همه برای پایان آن دعا می‌کنند

  • شناسه خبر: 2812
  • تاریخ و زمان ارسال: 26 فروردین 1404 ساعت 16:46
  • بازدید : 25
استقلال تهران این روز‌ها نتایج فاجعه باری را کسب کرده و آنها حالا تیمی هستند که نه به قهرمانی و بلکه برای ماندگاری در لیگ تلاش می‌کنند.

همیشه تیم‌های بزرگی بودند که در فصولی از فعالیتشان در رقابت های  باشگاهی و یا بین المللی شرایط خوبی را نداشتند و با عملکردشان باعث اعتراضات فراوانی از جانب هوادارانشان بودند.

چه در ایران و چه میان تیم‌های بزرگ جهان این عملکرد ضعیف موضوعی عادی است و این تیم‌های بزرگ هم اغلب توانستند شرایط را به حالت عادی بازگردانند و هواداران و حتی رقبای خود را از نگرانی در آورند.

از بارسلونا، لیورپول و آرسنال که سال‌ها در کسب جام و عنوانی قابل قبول ناموفق بودند و بعد از چند سال توانستند به مسیر کسب قهرمانی و بازی‌های زیبا بازگردند گرفته تا لیگ برتر خودمان کم نبودند تیم‌های بزرگی که ناموفق بودند، اما توانستند عملکرد خود را جبران کنند.

شاید مهمترین مثال واضح این موضوع در کشورمان پرسپولیس دوران قبل از برانکو ایوانکوویچ کروات بود. تیمی که علاوه بر کسب نتایج نه چندان خوب و بازی‌های نه چندان زیبا، در کسب جام هم نا موفق بود، اما با حضور برانکو و بعد از آن یحیی گل محمدی سال‌های درخشانی را از خود به جا گذاشت. سال‌هایی که البته با حضور در دو فینال رقابت‌های آسیایی همراه بود که از ارزش زیادی هم در میان هواداران این تیم برخوردار بود.

موضوع آنجا به چشم می‌آید که پرسپولیس با برانکو و یحیی گل محمدی هم بازی‌هایی بود که می‌باخت، اما هوادار از تیم خود و عملکرد بازیکنان و این که آنها با تمام وجود و برای برد به میدان می‌آیند آگاه بود.

حالا رقیب همشهری همین پرسپولیس، استقلال تهران  روز‌های تلخی را می‌گذراند. روز‌هایی که تلخی آن برای هواداران قهرمان دو دوره جام باشگاه‌های آسیا از تلخی عبور کرده و به نا امیدی مطلق رسیده است.

استقلال تهران این روز‌ها نتایج فاجعه باری را کسب کرده و آنها حالا تیمی هستند که نه به قهرمانی و بلکه برای ماندگاری در لیگ تلاش می‌کنند.

محمدرضا آزادی بازیکن استقلال

بهترین تیم ایران در خیلی از آمار تاریخ لیگ برتر و حتی برتری تاریخی خود در کسب امتیاز در تاریخ لیگ برتر را هم به تازگی به پرسپولیسی‌ها باخته است و در ۷ بازی آخر خود در لیگ برتر تنها یک پیروزی به دست آورده و با ۴ باخت و ۲ تساوی آماری فاجعه بار را کسب کرده‌است. موضوع اما تنها به نتایج استقلال ختم نمی‌شود و فاجعه زمانی تکمیل می‌شود که استقلالی‌ها در زمین بازی هم عملکردی به شدت ضعیف دارند و نمایش‌های بدی را هم از خود نشان می‌دهند.

تنها قهرمان بدون باخت تاریخ لیگ برتر که با رکوردی جاودانه موفق به کسب قهرمانی لیگ برتر شده است، حالا و در شرایطی که ۵ بازی تا پایان لیگ برتر برایش باقی مانده تا منطقه سقوط لیگ برتر تنها ۷ امتیاز فاصله دارد. اتفاقی که شاید برای مطرح کردن آن زود باشد، اما آبی‌ها حالا نه به قهرمانی بلکه باید به چیز‌های دیگر فکر کنند.

عنوان می‌شود که آمار خود سخن می‌گوید، اما بازی‌های استقلال در این فصل فارق از آمار ضعیفشان حال و هوای هواداران میلیونی این تیم را هم خراب کرده است.

هواداری که برایش مهم نیست که این شرایط تقصیر نکونام است یا موسیمانه و بوژوییچ و یا حتی مدیرانی که چند ماه یک بار تغییر می‌کنند. هواداری که حالا تنها برای پایان فصل دعا می‌کند. فصلی که البته برای استقلالی‌ها تاریخی شده است. تاریخی که البته کسی نمی‌خواهد برای استقلالی‌ها تلخ‌تر از این به پایان برسد.

استقلال تهران قهرمان آسیا لیگ برتر

مطالب مرتبط

فجر سپاسی ۲ – ۱ پرسپولیس/ فرصت طلایی سرخ‌پوشان از دست رفت

اوسمار: می‌خواهیم به هدف بزرگمان برسیم/ قیمت بازیکنان داخلی بالاتر رفته است

رسمی؛ قرارداد گل محمدی با فولاد فسخ شد

توقف سپاهان مقابل ملوان ده نفره در نقش جهان

صلاح و مرموش پنالتی خراب کردند/ نیجریه سوم شد

مهدوی: شرایط ایده آل برای برگزاری لیگ را نداریم/ غیبت تماشاگران جزو اتفاقات خنده دار است

خیز پرسپولیس برای رسیدن به صدر جدول/ نبرد حساس استقلال و تراکتور در یزد

ترکیب احتمالی تیم امید ایران مقابل لبنان

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • سیاسی 7 بهمن 1404

    چرا ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن شکست‌ناپذیر نیست؟

  • سیاسی 7 بهمن 1404

    یک نبرد سریع یا محاصره طولانی/ جنگ ایران و آمریکا چگونه خواهد بود؟

  • سیاسی 7 بهمن 1404

    ماجرای پیام محرمانه پزشکیان به ترامپ/ جنگ شدید یا صلح غافلگیر کننده؟

  • بین المللی 5 بهمن 1404

    پایان دو روز مذاکره

  • اقتصادی 5 بهمن 1404

    زوج‌های جوان بین یک تا ۵ سال به صورت رایگان مستاجر دولت می‌شوند

  • سیاسی 5 بهمن 1404

    دارایی‌های آمریکا در تیررس

جدیدترین مطالب

  • چرا ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن شکست‌ناپذیر نیست؟
  • یک نبرد سریع یا محاصره طولانی/ جنگ ایران و آمریکا چگونه خواهد بود؟
  • ماجرای پیام محرمانه پزشکیان به ترامپ/ جنگ شدید یا صلح غافلگیر کننده؟
  • پایان دو روز مذاکره
  • زوج‌های جوان بین یک تا ۵ سال به صورت رایگان مستاجر دولت می‌شوند
  • دارایی‌های آمریکا در تیررس
  • تاکید گروسی بر ازسرگیری نظارت «کامل و دقیق» در ایران

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 1,605 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,101 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 872 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 816 مردم نشانه های اولیه کرونا را جدی بگیرند/ چهار رقمی ماندن بستری های گیلان
  • بازدید: 763 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 717 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 622 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی
با اخبار نو از دیگران یک قدم جلوتر باشید....

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی

شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن اخبار نو
Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram