• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
Eaparat Whatsapp
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
جستجو

عزم جزم مجلس برای قانونمندسازی شبکه نمایش خانگی

  • شناسه خبر: 1984
  • تاریخ و زمان ارسال: 26 فوریه 2025 ساعت 12:55
  • بازدید : 26
بر اساس بند پ ماده ۷۷ قانون برنامه هفتم، ساترا و وزارت فرهنگ مکلف شده‌اند که نظام جرایم و پاداش سکو‌های نمایش خانگی را طراحی و اجرا کنند.

حجت‌الاسلام اخلاقی امیری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره روند بررسی ماده واحده پیشنهادی ساترا برای اجرای قانون برنامه هفتم توسعه گفت: این ماده واحده بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه به‌منظور تکمیل قانونگذاری و ایجاد نظارت مؤثر و بازدارنده، به‌ویژه برای حفاظت از کودکان و نوجوانان و تشویق سکو‌های قانونمدار، از سوی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی تدوین شده و تاکنون در چند جلسه کمیته رسانه و فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما، ساترا و مدیران سکو‌های برتر کشور بررسی و مشمول تغییراتی شده است.

وی با اشاره به اهمیت اجرای نظام جرایم و پاداش رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر بیان کرد: عزم مجلس برای قانونمندسازی شبکه نمایش خانگی جزم است. با توجه به اهمیت موضوع و دغدغه‌های مطرح‌شده، طرح ساترا به‌سرعت در حال بررسی است و تاکنون چهار یا پنج جلسه در کمیته رسانه و فضای مجازی کمیسیون فرهنگی مجلس با حضور نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما و ساترا برگزار شده است. هدف ما این است که وضعیت نمایش خانگی به‌طور جدی اصلاح و به سمت پیشرفت حرکت کند.

اخلاقی امیری افزود: این طرح عمدتا با هدف ایجاد یک رویه قانونی و نظارتی برای ساماندهی نمایش خانگی نوشته شده است. در حال حاضر، نظارت بر این فضا به دلیل نبود ابزار‌های قانونی کافی، قدرت بازدارندگی لازم را ندارد. این طرح در پی آن است که با جرم‌انگاری تخلفات، زمینه ایجاد بازدارندگی را فراهم و تخلفات را به‌طور جدی پیگیری کند و در عین حال ساترا را مکلف به استفاده از ابزار‌های تشویقی برای تشویق سکو‌های قانونمدار می‌کند.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر لزوم تصویب چنین قانونی بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه خاطر نشان کرد: ماده واحده پیشنهادی ساترا می‌تواند به تقویت ضوابط و مقرراتی کمک کند که در برنامه هفتم توسعه برای حکمرانی صحیح در حوزه‌های هنر و رسانه تأکید شده است. همچنین، این طرح به‌طور مستقیم در تحقق نظارت مؤثر و بازدارندگی در این حوزه نقش ایفا می‌کند.

وی در ادامه افزود: این طرح در پی قانونمند کردن نظارت و ایجاد بازدارندگی نسبت به تخلفات مجرمانه در فضای مجازی و نمایش خانگی است. قطعا هیئت‌رئیسه محترم مجلس و نمایندگان مجلس از این طرح حمایت خواهند کرد و در صورتی که به‌طور مستند و محکم تدوین شود، با رای بالا تصویب خواهد شد.

حجت‌الاسلام امیری اخلاقی در پایان راجع به نظرات رئیس مجلس شورای اسلامی و دیگر نمایندگان درباره ضرورت ساماندهی شبکه نمایش خانگی و جلوگیری از تولید محتوای آسیب‌رسان به کودکان و نوجوانان اظهار داشت: این موضوع یکی از اولویت‌های مجلس است. نمایندگان مجلس تاکید دارند که باید قانونی جامع و کارآمد برای نظارت بر تولید و پخش محتوا در شبکه نمایش خانگی تدوین شود که از تولید محتوای آسیب‌رسان جلوگیری و فضایی سالم برای کودکان و نوجوانان فراهم کند.

مجوز ساترا نمایش خانگی

مطالب مرتبط

رضا میرکریمی: مشابه حمله به ناو دنا در شهریور ۱۳۲۰ رخ داد

آزیتا ترکاشوند راوی ایستادگی زنان در جنگ تحمیلی سوم شد

مدال آوران المپیاد هوش مصنوعی بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند

نحوه اعتراض داوطلبان ردصلاحیت شده انتخابات شورای شهر

راه‌اندازی پایگاه‌های انتخاب رشته کنکور/ ارائه مشاوره تحصیلی توسط مشاوران تایید صلاحیت شده

خسارات جنگ ۱۲ روزه قابل جبران است/ رونق گردشگری؛ اولویت دولت

صدای شجاعت مردم در رسانه‌های جهان طنین‌انداز شد/ بازسازی ساختمان شیشه‌ای نیازمند ۳ تا ۴ همت

از بلیت نیم‌بها تا امنیت روانی؛ سینما کنار مردم ایستاد

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • سیاسی 8 ژوئن 2026

    وزارت اطلاعات: ۴ هسته عملیاتی گروهک‌های تروریستی در سیستان و بلوچستان منهدم شد

  • سیاسی 8 ژوئن 2026

    قرارگاه خاتم‌الانبیاء توقف عملیات علیه اسرائیل را اعلام کرد

  • سیاسی 8 ژوئن 2026

    پرواز‌های فرودگاه امام (ره) تا اطلاع ثانوی متوقف شد

  • سیاسی 8 ژوئن 2026

    بیانیه وزارت امور خارجه درباره ضربات دفاعی ایران علیه اهداف رژیم صهیونیستی

  • سیاسی 8 ژوئن 2026

    حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی؛ پایگاه هوایی رامات دیوید هدف قرار گرفت

  • سیاسی 16 می 2026

    زمین سِفتی به نام ایران؛ جنگ فرسایشی چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم ریخت؟

جدیدترین مطالب

  • وزارت اطلاعات: ۴ هسته عملیاتی گروهک‌های تروریستی در سیستان و بلوچستان منهدم شد
  • قرارگاه خاتم‌الانبیاء توقف عملیات علیه اسرائیل را اعلام کرد
  • پرواز‌های فرودگاه امام (ره) تا اطلاع ثانوی متوقف شد
  • بیانیه وزارت امور خارجه درباره ضربات دفاعی ایران علیه اهداف رژیم صهیونیستی
  • حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی؛ پایگاه هوایی رامات دیوید هدف قرار گرفت
  • زمین سِفتی به نام ایران؛ جنگ فرسایشی چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم ریخت؟
  • خبر خوب برای کسبه بازار جنت/ پرداخت تسهیلات یک میلیاردی قطعی است

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 1,643 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,133 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 910 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 854 مردم نشانه های اولیه کرونا را جدی بگیرند/ چهار رقمی ماندن بستری های گیلان
  • بازدید: 803 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 754 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 648 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی
با اخبار نو از دیگران یک قدم جلوتر باشید....

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی

شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن اخبار نو
Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram