• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
Eaparat Whatsapp
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
جستجو

شلیک به هژمونی؛ ایران آماده پاسخ به گستاخی آمریکا

  • شناسه خبر: 3452
  • تاریخ و زمان ارسال: 1 تیر 1404 ساعت 22:22
  • بازدید : 11
صبح امروز (یکشنبه، یک تیر ۴۰۴) ایالات متحده آمریکا با نقض منشور سازمان ملل، تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داد.

– این تهاجم، که با بمب‌افکن‌های رادارگریز B-۲ و موشک‌های کروز تاماهاوک انجام شد، به ادعای واشنگتن برای توقف برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بود. اما این تجاوز، نه‌تنها ناکام ماند، بلکه عزم ایران را برای پاسخی کوبنده، با تکیه بر قدرت موشکی بی‌نظیرش، دوچندان کرد.

زمانی که آسمان ایران شعله‌ور شد

نیروی هوایی آمریکا، با شش فروند بمب‌افکن B-۲، دوازده بمب سنگرشکن GBU-۵۷ را بر تأسیسات هسته‌ای نطنز، فردو و اصفهان فرو ریخت. همزمان، زیردریایی‌های آمریکایی بیش از ۳۰ موشک کروز تاماهاوک شلیک کردند. منابع صهیونیستی فاش کردند که این حمله با هماهنگی تل‌آویو انجام شد، نشانه‌ای از پیوند شوم واشنگتن و رژیم اشغالگر. دونالد ترامپ، با لحنی متوهمانه، این تهاجم را «موفقیت‌آمیز» خواند و مدعی شد سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شده‌اند.

ما حقیقت، روایتی دیگر دارد. اسکات ریتر، بازرس سابق تسلیحاتی سازمان ملل، این حمله را «نمایشی» و بی‌ثمر دانست. او تأکید کرد که تأسیسات فردو، با طراحی زیرزمینی نفوذناپذیر، عملاً غیرقابل تخریب است. سایت‌های نطنز و اصفهان نیز، که پیش‌تر هدف حملات صهیونیستی بودند، از مدت‌ها قبل تخلیه شده بودند. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأیید کرد که هیچ افزایش تشعشعاتی در اطراف این سایت‌ها مشاهده نشده، گواهی بر استحکام زیرساخت‌های ایران و ذلت آمریکا در این ماجراجویی.

ریشه‌های یک حماقت: درماندگی در کاخ سفید

اما چرا آمریکا این ریسک را پذیرفت؟ پاسخ در استیصال واشنگتن و فروپاشی رژیم صهیونیستی نهفته است. حملات کوبنده ایران به مواضع صهیونیستی در عملیات «وعده صادق ۳» در تل‌آویو را به زانو درآورده است. شکست‌های مکرر رژیم اشغالگر در برابر موج حملات قدرتمند ایران، آمریکا را وادار کرد تا با این نمایش نظامی، به متحد رو به مرگش جانی دوباره ببخشد.

کریس مورفی، سناتور دموکرات، فاش کرد که گزارش‌های اطلاعاتی هیچ تهدید فوری از ایران را نشان نمی‌دادند و مذاکرات دیپلماتیک با تهران، پیش از تخریب توسط صهیونیست‌ها، شانس موفقیت داشت.

ناکامی آمریکا در پاسخ به ایران پس از شهادت سردار سلیمانی، به واشنگتن این توهم را داد که می‌تواند بی‌مجازات به ایران تعرض کند. اما ایران امروز، با زرادخانه‌ای از موشک‌های پیشرفته و اتحاد محور مقاومت، آماده است تا این توهم را درهم بشکند.

موشک‌های ایران: کابوس دشمنان

قدرت موشکی ایران، که به ستونی از بازدارندگی تبدیل شده، لرزه بر اندام آمریکا و رژیم صهیونیستی انداخته است. ایران با موشک‌های بالستیک «سجیل» (برد ۲،۵۰۰ کیلومتر)، «خرمشهر-۴» (دقت نقطه‌زن) و «فاتح-۱۱۰» (قابلیت مانورپذیری)، توانایی هدف قرار دادن هر نقطه‌ای در منطقه را دارد. عملیات «وعده صادق ۳»، که صد‌ها موشک و پهپاد را بر سر تل‌آویو فرو ریخت، گنبد آهنین را به سخره گرفت.

شبکه پهپادی ایران می‌تواند حملات همزمان و اشباع‌کننده اجرا کند. پایگاه‌های آمریکا در العدید، عین‌الاسد و بحرین، در تیررس این موشک‌ها هستند و هر تجاوزی، پاسخی آتشین در پی خواهد داشت.

اتحاد مقاومت: خنجری در قلب متجاوزان

تجاوز آمریکا، محور مقاومت را متحدتر کرد. محمد البخیتی از انصارالله یمن اعلام کرد که توافقات با آمریکا باطل شده و پایگاه‌های آمریکایی در دریای سرخ هدف حملات یمن خواهد بود. پاکستان این تهاجم را «جنایت جنگی« خواند و خواستار محکومیت جهانی شد. دبیرکل سازمان ملل نیز آن را »تشدید خطرناک» دانست که منطقه را به پرتگاه فاجعه می‌کشاند.

در آمریکا، الکساندریا اوکازیو-کورتز، نماینده کنگره آمریکا این حمله را »فاجعه‌بار« خواند و خواستار استیضاح ترامپ شد. تظاهرات در اوکلاهاما با شعار »نه به جنگ« نشان داد که مردم آمریکا نیز از دخالت‌ها و ماجراجویی‌های دولت‌شان به ستوه آمده‌اند. این انزوا، نشانه‌ای از افول هژمونی واشنگتن است.

سکوت آژانس: مهر تأیید بر جنایت

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، با بیانیه‌ای منفعلانه، تنها به عدم افزایش تشعشعات اشاره کرد. سازمان انرژی اتمی ایران این سکوت را »همدستی با دشمنان» دانست و خواستار محکومیت جهانی شد.
این موضع، بار دیگر نشان داد که نهاد‌های بین‌المللی، تحت نفوذ غرب، در برابر تجاوزات آمریکا و صهیونیست‌ها ناتوان یا همدست‌اند.

پاسخ ایران: طوفانی که دشمن را درهم می‌کوبد

تجاوز آمریکا، آزمونی برای عزت ایران است. پاسخ تهران باید قاطع و تاریخ‌ساز باشد. هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکا در منطقه با موشک‌های متنوع، می‌تواند نفوذ واشنگتن را نابود کند. بستن تنگه هرمز، که ۲۰ درصد نفت جهان از آن عبور می‌کند، اقتصاد آمریکا را فلج خواهد کرد.  بسته شدن این تنگه، قیمت نفت را به طرز چشمگیری افزایش خواهد داد؛ و این یعنی کابوسی برای غرب.

آینده‌ای بدون هژمونی: طلوع اقتدار ایران

این تهاجم، نشانه ضعف آمریکا و ذلت رژیم صهیونیستی است. ایالات متحده، که در جنگ‌های عراق و افغانستان تریلیون‌ها دلار از دست داد، اکنون در موضع انزوا قرار دارد. رژیم صهیونیستی، که در برابر موشک‌های ایران و پهپاد‌های حزب‌الله خلع سلاح شده، به حمایت آمریکا وابسته است، حمایتی که دیگر نمی‌تواند آن را نجات دهد.

ایران، با تکیه بر موشک‌های پیشرفته، محور مقاومت و عزم ملی، آماده است تا این بحران را به فرصتی برای اخراج آمریکا از منطقه بدل کند. برنامه هسته‌ای ایران، که با خون شهدا پابرجاست، هرگز متوقف نخواهد شد. سازمان انرژی اتمی ایران، با پیگیری حقوقی این تجاوز، انزوای آمریکا را تشدید خواهد کرد.

فریاد پیروزی: ایران، فاتح میدان

تجاوز آمریکا، نه‌تنها برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نکرد، بلکه عزم تهران را برای پاسخی کوبنده تقویت کرد. موشک‌های ایران، آماده‌اند تا پایگاه‌های آمریکا را به خاکستر بدل کنند. این لحظه، فرصتی است تا ایران، با پاسخی که تاریخ را بازنویسد، هژمونی رو به زوال آمریکا و ذلت رژیم صهیونیستی را پایان دهد. ایران، با غرش موشک‌هایش، آینده‌ای درخشان را برای منطقه رقم خواهد زد.

تاسیسات هسته ای نطنز حمله آمریکا

مطالب مرتبط

دارایی‌های آمریکا در تیررس

بقایی: ایران به هرگونه تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهد

چهار شهر ایران در فهرست گرم‌ترین نقاط جهان

پیروزی یا شکست؟

درخواست تجزیه ایران در محافل غرب اشتباهی استراتژیک است

فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیرماه برای سربازی

آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز

آسمان ایران بر روی تمامی پرواز‌های خارجی باز است/ مسافران هوایی نگران مبالغ بلیت‌های خود نباشند

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • اقتصادی 11 بهمن 1404

    قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۱۱ بهمن ۱۴۰۴

  • اقتصادی 11 بهمن 1404

    گزینه لغو شیوه دوم خرید کالابرگ از امروز فعال شد

  • سیاسی 11 بهمن 1404

    گزارش عراقچی از رایزنی سیاسی در ترکیه

  • سیاسی 7 بهمن 1404

    چرا ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن شکست‌ناپذیر نیست؟

  • سیاسی 7 بهمن 1404

    یک نبرد سریع یا محاصره طولانی/ جنگ ایران و آمریکا چگونه خواهد بود؟

  • سیاسی 7 بهمن 1404

    ماجرای پیام محرمانه پزشکیان به ترامپ/ جنگ شدید یا صلح غافلگیر کننده؟

جدیدترین مطالب

  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۱۱ بهمن ۱۴۰۴
  • گزینه لغو شیوه دوم خرید کالابرگ از امروز فعال شد
  • گزارش عراقچی از رایزنی سیاسی در ترکیه
  • چرا ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن شکست‌ناپذیر نیست؟
  • یک نبرد سریع یا محاصره طولانی/ جنگ ایران و آمریکا چگونه خواهد بود؟
  • ماجرای پیام محرمانه پزشکیان به ترامپ/ جنگ شدید یا صلح غافلگیر کننده؟
  • پایان دو روز مذاکره

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 1,605 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,101 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 872 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 818 مردم نشانه های اولیه کرونا را جدی بگیرند/ چهار رقمی ماندن بستری های گیلان
  • بازدید: 763 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 717 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 622 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی
با اخبار نو از دیگران یک قدم جلوتر باشید....

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی

شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن اخبار نو
Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram