• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
Eaparat Whatsapp
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
جستجو
مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان از وقوع انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس خبر داد.

انفجار در بندر شهید رجایی

  • شناسه خبر: 2984
  • تاریخ و زمان ارسال: 6 اردیبهشت 1404 ساعت 18:43
  • بازدید : 23

دقایقی پیش صدای انفجار مهیبی در بندرعباس شنیده شد و هم‌اکنون دود غلیظی در نزدیکی اسکله شهید رجایی دیده می شود. گفته می‌شود بسیاری از شیشه ساختمان‌های بندر شهید رجایی فرو ریخته است.

مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: این موضوع در دست پیگیری است.

همچنین مکی زاده معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: انفجار در بخشی از اسکله بندرشهید رجایی رخ داده و در حال اطفای حریق هستیم.

انفجار مخزن آمونیاک صحت ندارد

مدیر روابط عمومی شرکت بناگستر در این رابطه اعلام کرد: گمانه زنی‌ها مبنی بر انفجار مخزن آمونیاک در این شرکت را تکذیب می‌کنم. به گفته مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان علت حادثه، انفجار کانتینرهای دپوشده در بندر بوده است.

دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان

اسکندر مومنی وزیر کشور درپی انفجار در یکی از منابع قابل اشتعال در بندر شهید رجایی بندرعباس، طی تماس تلفنی با محمد آشوری استاندار هرمزگان دستور لازم را برای رسیدگی فوری صادر کرد.

همچنین با دستور وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران عازم منطقه شده است.

بنابر گفته استاندار هرمزگان گمانه‌زنی‌ها درباره حریق بندر شهید رجایی بی پایه و اساس است و همچنین با توجه به بالا بودن حجم آتش سوزی تلاش می شود که آتش به مناطق دیگر سرایت نکند.

تعداد مصدومان به بیش از ۵۰۰ نفر رسید

سخنگوی اورژانس کشور در تازه ترین خبر در مورد تعداد مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: مجموع مصدومان به ۵۱۶  نفر رسید که در لحظات اولیه حادثه ۶۰ مصدوم به بیمارستان شهید محمدی ۴۵ مصدوم به بیمارستان سیدالشهدا ۱۰ مصدوم به بیمارستان خاتم الانبیا و ۸۰ مصدوم به بیمارستان صاحب الزمان منتقل شدند.

احتمال سهل‌انگاری در مجموعه حادثه دیده

مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان گفت: از دقایق ابتدایی حادثه، دستگاه‌های مسئول و استاندار در محل حضور یافتند. اقدامات اولیه امداد و نجات انجام شده و محل حادثه به طور کامل تحت کنترل قرار دارد.

او افزود: عملیات اطفای حریق نیز آغاز شده که با توجه به شرایط، ممکن است زمان‌بر باشد. کلیه تجهیزات، امکانات و نیروهای انسانی بنا به دستور استاندار، شامل نیروهای نظامی، انتظامی و اعضای ستاد بحران استان، در محل حاضر هستند.

حسن زاده تاکید کرد: کلیه مراکز درمانی در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.

همچنین این مسئول در پاسخ به سوالی درباره علت حادثه و سهل‌انگاری احتمالی گفت: پیش‌تر تذکرات لازم به شرکت‌های مستقر در محوطه شهید رضایی داده شده بود. پس از اتمام عملیات امداد و اطفای حریق، ابعاد حادثه به طور دقیق بررسی خواهد شد و در صورت اثبات قصور، برخورد قانونی انجام می‌شود.

به گفته  مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان تاکنون آماری از فوتی‌ها گزارش نشده و مجروحان اولیه به صورت سرپایی مداوا شده‌اند.

فعالیت پالایشگاه نفت بندرعباس بدون وقفه ادامه دارد

محمدعلی مجتهدزاده، مدیر روابط عمومی شرکت پالایش نفت بندرعباس خبر داد: فعالیت در پالایشگاه نفت بندرعباس بدون وقفه در جریان است و حادثه اسکله شهید رجایی هیچ‌گونه ارتباطی با پالایشگاه نفت بندرعباس ندارد.

به گفته این مسئول، فعالیت‌های این شرکت پالایشی طبق روال همیشگی در حال انجام است و عملیات تولید و ارسال فرآورده‌های نفتی بدون وقفه ادامه دارد.

جانشین مدیرکل اداره بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: برای ایمنی بیشتر و کنترل صدمات در پی حریق در بندر شهید رجایی موقتا عملیات‌های بندری و دریایی تعطیل شده است و این به معنای تعطیلی عملیات بندر نیست.

 سخنگوی سازمان مدیریت بحران در تازه ترین مصاحبه خود اعلام کرده است که نمی‌توان زمان دقیقی را برای پایان اطفا حریق در محدوده شهید رجایی اعلام کرد.

دستور دادستان کل کشور برای پیگیری ویژه حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی موحدی، دادستان کل کشور به دادستان مرکز استان هرمزگان دستور داد: پرونده  حادثه انفجار بندر شهید رجایی به صورت دقیق و ویژه بررسی شود و برخورد قاطع و اثرگذار با عامل یا عاملان احتمالی و کسانی که در این حادثه قصور و تقصیر و سهل‌انگاری داشته‌اند، در اولویت قرار گیرد.

اعلام رسمی ۴ فوتی تاکنون 

رئیس سازمان امداد و نجات کشور در تازه توضیحات خود در خصوص آمار فوت شدگان این حادثه گفت: تاکنون فوت ۴ نفر در حادثه بندر شهید رجایی تایید شده است . در این حادثه شدت انفجار به حدی بالا بوده که منجربه شکستگی شیشه تمامی محدوده بندر شده که همین موضوع بزرگترین عامل بالا رفتن میزان آمار جراحت‌ها شده است.

تصاویری از  خسارات به خودروهای نزدیک محل انفجار

انفجار در بندر شهید رجایی

در حال تکمیل

Iran (Islamic Republic of)
بندر شهید رجایی بندر عباس صدای انفجار

مطالب مرتبط

زوج‌های جوان بین یک تا ۵ سال به صورت رایگان مستاجر دولت می‌شوند

رئیس‌جمهور مستکبر آمریکا مدعی شده که از اعدام ۸۰۰ نفر در ایران جلوگیری کرده است

افزایش عمر تلفن همراه با چند راهکار ساده و موثر

شناسایی و دستگیری ۱۴۸ نفر از عوامل اصلی اغتشاشات در همدان

مدارس و ادارات کدام استان‌ها شنبه ۴ بهمن ماه تعطیل و غیرحضوری شد؟

جشنواره عمار روایت انقلاب اسلامی از نگاه مردم است

برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان/ ۱۸ محور مسدود است

نحوه اعتراض داوطلبان ردصلاحیت شده انتخابات شورای شهر

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • سیاسی 7 بهمن 1404

    چرا ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن شکست‌ناپذیر نیست؟

  • سیاسی 7 بهمن 1404

    یک نبرد سریع یا محاصره طولانی/ جنگ ایران و آمریکا چگونه خواهد بود؟

  • سیاسی 7 بهمن 1404

    ماجرای پیام محرمانه پزشکیان به ترامپ/ جنگ شدید یا صلح غافلگیر کننده؟

  • بین المللی 5 بهمن 1404

    پایان دو روز مذاکره

  • اقتصادی 5 بهمن 1404

    زوج‌های جوان بین یک تا ۵ سال به صورت رایگان مستاجر دولت می‌شوند

  • سیاسی 5 بهمن 1404

    دارایی‌های آمریکا در تیررس

جدیدترین مطالب

  • چرا ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن شکست‌ناپذیر نیست؟
  • یک نبرد سریع یا محاصره طولانی/ جنگ ایران و آمریکا چگونه خواهد بود؟
  • ماجرای پیام محرمانه پزشکیان به ترامپ/ جنگ شدید یا صلح غافلگیر کننده؟
  • پایان دو روز مذاکره
  • زوج‌های جوان بین یک تا ۵ سال به صورت رایگان مستاجر دولت می‌شوند
  • دارایی‌های آمریکا در تیررس
  • تاکید گروسی بر ازسرگیری نظارت «کامل و دقیق» در ایران

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 1,605 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,101 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 872 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 816 مردم نشانه های اولیه کرونا را جدی بگیرند/ چهار رقمی ماندن بستری های گیلان
  • بازدید: 763 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 717 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 622 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی
با اخبار نو از دیگران یک قدم جلوتر باشید....

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی

شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن اخبار نو
Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram