• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
Eaparat Whatsapp
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
جستجو

چگونه می‌توان از فناوری برای توسعه فرهنگ قرآنی استفاده کرد؟

  • شناسه خبر: 2163
  • تاریخ و زمان ارسال: 13 اسفند 1403 ساعت 10:03
  • بازدید : 21
فناوری و شبکه‌های اجتماعی به عنوان ابزار‌های نوین ارتباطی و اطلاعاتی می‌توانند فرصتی برای انتقال مفاهیم قرآنی و ارتقاء آگاهی دینی باشند.

فناوری و شبکه‌های اجتماعی به عنوان ابزار‌های نوین ارتباطی و اطلاعاتی، تأثیر عمیقی بر زندگی روزمره انسان‌ها و شیوه‌های ارتباطی آن‌ها گذاشته‌اند. در دنیای امروز، این فناوری‌ها نه تنها به تسهیل ارتباطات کمک می‌کنند، بلکه می‌توانند به عنوان ابزاری مؤثر در ترویج فرهنگ‌ها و ارزش‌های مختلف، از جمله فرهنگ قرآنی، مورد استفاده قرار گیرند. بنابراین با توجه به گسترش استفاده از اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، فرصت‌های بی‌نظیری برای انتقال مفاهیم قرآنی و ارتقاء آگاهی دینی فراهم شده است. در ادامه، به بررسی روش‌های استفاده از فناوری و شبکه‌های اجتماعی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی می‌پردازیم.

محمدمهدی حاجیلوئی محب، رئیس پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی درباره روش‌های استفاده از فناوری و شبکه‌های اجتماعی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی، در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد: «خواه ناخواه مذاق دانشجویی در فضا‌های دانشجویی ما تغییر پیدا کرده است شیوه دریافت اطلاعات، شیوه آموزش و ذائقه دانشجوویان در آموزش دیدن نیز تغییر پیدا کرده و به سمت فضای شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های نوین که کاربرد راحت تری داشته باشند، رفته است. طبیعتا ما می‌توانیم در فضای دانشگاهی تولیداتی را انجام دهیم که مبتنی بر فناوری‌های روز باشد. حتی می‌توان آموزش‌ها را با استفاده از فناوری‌های روز انجام داد.»

او ادامه داد: «برای مثال اگر بخواهیم ۱۰ جلسه از دانشجویان دعوت کنیم که پیرامون موضوعی قرآنی صحبت کنیم، ممکن است جمع کردن همه آن‌ها در ۱۰ جلسه کاری سخت یا غیر ممکن باشد.‌ اما ما می‌توانیم با انتشار کلیپ‌های کوتاه و حتی آزمون‌ها و سنجش‌های غیر حضوری، کلیپ‌های گویای تصویری و …این امکان را فراهم کنیم که دانشجو هر زمانی که فرصت داشت، از این امکانات استفاده کند و فعالیت‌های لازم را انجام دهد. بنابراین تولید این شکل کلیپ‌ها مبتنی بر فناوری و کاری خلاقانه است.»

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی اشاره کرد: «گاهی بخشی از آموزش‌های قرآنی که حتی در دروس معارف اسلامی اتفاق می‌افتد نیاز به یک پیوست رسانه‌ای دارد. این موضوع هم مربوط به اساتید و هم مربوط به دانشجویان است. گاهی اوقات در فضای دانشجویی مخاطب یا دانشجو احساس می‌کند اگر پیوست رسانه‌ای مربوط به یک درس قرآنی وجود داشت، بیشتر قابل استفاده می‌شد. این هم می‌تواند کمک کننده باشد.»

به طور کلی تولید محتوای آموزشی مثل ویدئوها، پادکست‌ها، مقالات و اینفوگرافیک‌ها، ایجاد گروه‌ها و انجمن‌های آنلاین، برگزاری وبینار‌ها و کلاس‌های آنلاین و استفاده از نرم‌افزار‌های موبایلی در این زمینه می‌توانند از موارد بهره گیری از فناوری در راستای توسعه فرهنگ قرآنی باشند.

استفاده از فناوری و شبکه‌های اجتماعی در راستای توسعه فرهنگ قرآنی نه تنها امکان‌پذیر است، بلکه می‌تواند تأثیرات مثبتی بر روی جامعه داشته باشد. با بهره‌گیری از این ابزارها، می‌توان آگاهی دینی را افزایش داد، ارزش‌های اسلامی را ترویج و ارتباطات معنوی را تقویت کرد. در نهایت، این رویکرد می‌تواند به ایجاد جامعه‌ای پویا و آگاه منجر شود که در آن آموزه‌های قرآن به عنوان راهنمایی برای زندگی روزمره مورد استفاده قرار گیرد.

آموزش مجازی توسعه قرآن فناوری روز

مطالب مرتبط

جزئیات جدید از منشا آلودگی تابستانه هوای تهران

تداوم بی‌وقفه فعالیت‌های خانه‌ای‌بی در روز‌های بحران

تشییع شهدای اقتدار ملی؛ وزیر علوم: شهادت پایان راه نیست؛ آغاز شتابی تازه‌ است

شهادت یک دانشمند هسته‌ای دیگر از دانشگاه علم و صنعت

انتشار اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز

۴۸۷۰ مجروح و ۶۲۷ شهید بر اثر حمله رژیم صهیونی

چرا محاسبات دشمنان ایران شکست خورد؟

شهادت ۲۰ دانش آموز در تجاوز رژیم صهیونیستی

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • ورزشی 18 تیر 1404

    تاریخ‌سازی دختران شطرنج‌باز ایرانی در جام جهانی

  • ورزشی 18 تیر 1404

    کدام ورزشگاه‌ها برای میزبانی در لیگ برتر مشکل دارند؟

  • ورزشی 18 تیر 1404

    جام جهانی باشگاه‌ها؛ یک برزیلی، انگلیسی‌ها را به فینال رساند

  • ورزشی 18 تیر 1404

    فرعباسی به استقلال پیوست

  • ورزشی 18 تیر 1404

    چِک‌های معتبر در بازار فوتبال انگلیس

  • ورزشی 18 تیر 1404

    مورینیو: طارمی را می‌خواهم

جدیدترین مطالب

  • تاریخ‌سازی دختران شطرنج‌باز ایرانی در جام جهانی
  • کدام ورزشگاه‌ها برای میزبانی در لیگ برتر مشکل دارند؟
  • تیم فوتبال چلسی انگلیس با برتری مقابل تیم فوتبال فلومیننزه برزیل راهی دیدار نهایی جام جهانی باشگاه‌ها شد. جام جهانی باشگاه‌ها؛ یک برزیلی، انگلیسی‌ها را به فینال رساند
  • حبیب فرعباسی دروازه‌بان فصل گذشته ملوان با عقد قراردادی دو ساله به استقلال پیوست. فرعباسی به استقلال پیوست
  • فرزندان دروازه بان مشهور فوتبال انگلیس در لیگ‌های فوتبال جزیره مشغول به کار شدند. چِک‌های معتبر در بازار فوتبال انگلیس
  • ژوزه مورینیو، سرمربی سرشناس فنرباغچه، مهدی طارمی را یک "بازیکن اقتصادی خوب" برای تیمش می‌داند. مورینیو: طارمی را می‌خواهم
  • مقامات ایالت تگزاس با اعلام اینکه همچنان ۱۸۰ نفر مفقود هستند درباره افزایش شمار کشته‌های سیل ابراز نگرانی کردند. تلفات سیل تگزاس از مرز صد نفر گذشت؛ شمار مفقودین بیش از ۱۸۰ نفر

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 1,596 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,088 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 859 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 793 مردم نشانه های اولیه کرونا را جدی بگیرند/ چهار رقمی ماندن بستری های گیلان
  • بازدید: 749 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 690 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 615 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی
با اخبار نو از دیگران یک قدم جلوتر باشید....

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی

شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن اخبار نو
Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram