مدارس غیردولتی موظف به رعایت قوانین تعطیلی در شرایط خاص هستند
- شناسه خبر: 1862
- تاریخ و زمان ارسال: 5 اسفند 1403 ساعت 10:24
- بازدید : 7

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: «تا کنون حدود ۲ هزار پرونده تخلف مدارس و مراکز غیردولتی مورد بررسی قرار گرفته اند.»
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که سازمان مدارس و مراکز غیردولتی در صورت اعلام تخلف یک مدرسه با آن برخورد میکند؛ افزود: «هر قانون و سیاست تعطیلی (آلودگی هوا، برودت هوا و…) که برای مدارس دولتی وضع شده مدارس غیردولتی نیز موظف هستند آن را انجام دهند.»
احمد محمودزاده ادامه داد: «سازمان مدارس و مراکز غیردولتی ابتدا به مدرسه متخلف تذکر داده و اگر مجددا مدرسه تخلف را انجام داد، متناسب با تخلف انجام شده جریمه و در برخی مواقع تعطیل خواهد شد.»
پیش از این نیز رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده بود که حدود ۲ هزار پرونده تخلف مدارس و مراکز غیردولتی مورد بررسی قرار گرفته که از این تعداد برخی از مدارس توبیخ و پلمب شدهاند.