• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
Eaparat Whatsapp
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
جستجو

عارف: بازار ماه رمضان و شب عید را جدی بگیرید

  • شناسه خبر: 1333
  • تاریخ و زمان ارسال: 14 بهمن 1403 ساعت 8:56
  • بازدید : 26
معاون اول رئیس‌جمهور خطاب به مدیران بخش بازرگانی داخلی گفت: بازار ماه رمضان و شب عید را جدی بگیرید و بر بحث عرضه مستقیم کالا به دفت نظارت کنید.

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور عصر امروز -شنبه ۱۳ بهمن‌ماه- برای هم‌اندیشی و گفت‌وگوی صمیمانه با وزیر و معاونان وزارت صمت به وزارتخانه‌ای رفت که آن را «دولت کوچک» نامید و از آنکه وزیری باتجربه در راس آن است، تقدیر کرد.

در این نشست صمیمانه که در طبقه دهم وزارت صمت برگزارشد، عارف بعد از آنکه وزیر صمت و معاونان وزارتخانه، گزارش‌ها و نظرات کارشناسانه خود را در حوزه‌های مختلف صنعت، معدن، تجارت، توسعه صادرات و اصلاحات ساختاری بیان کردند، با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر و تشکر از مهندس اتابک و معاونان این وزارتخانه گفت: وزارت صمت در اصل سه وزارتخانه در یک وزارتخانه است و بسیار خوشحالم که مدیر با تجربه‌ای در رأس آن قرار گرفته که به خوبی بر این حوز‌ه‌ها اشراف دارد.

عارف در این نشست بعد از شنیدن گزارش‌های مربوط به مشکلات مربوط به ناترازی در سه حوزه صنعت، معدن و تجارت، عدم‌النفع و کاهش تولیدات در برخی حوزه‌ها از جمله فولاد، سیمان و خودرو و در عین حال آما‌رهای مربوط به رشد تولیدات در برخی حوزه‌های دیگر و نیز رشد صادرات افزود: در ماه‌های گذشته در «دولت وفاق» روند رشد بسیار خوب بوده است و به عنوان عضو کوچکی از کابینه، در دهه فجر شهادت می‌دهم که وفاقی که رئیس‌جمهور آن را اعلام کرده‌اند به حد اعلا ادامه یافته است.

عارف با نامیدن وزارت صمت با عنوان دولت کوچک گفت: این وزارتخانه، به عنوان «پیشران توسعه» ظرفیت بی‌نظیری برای ایجاد رشد دارد و حتی معتقدیم که کمبود‌های رشد در سایر حوزه‌ها را می‌توان با تلاش در حوزه‌های صنعت و معدن جبران کرد، البته متأسفانه رشد مثبت صنعت، در سال‌های اخیر کاهش یافته بود ولی مطمئنم در این فضای صمیمانه و با حضور شما که بهترین نیرو‌های این حوزه هستید، به رشد مطلوب خواهیم رسید و خروجی‌ها نشانگر عملکرد خوب شما بر طبق برنامه هفتم پیشرفت است.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه بعد از شنیدن درخواست‌های وزیر و معاونان برای پشتیبانی از بخش صنعت و معدن در شرایط قطعی برق و گاز و کاهش تولید در برخی حوزه‌ها گفت: می‌دانیم که عدم‌النفعی که بخاطر ناترازی انرژی وجود دارد چه مشکلاتی را برای صنعت و معدن پیش آورده و چه فشار‌هایی را وارد کرده است، اما ضمن آنکه متعهد به تامین انرژی این حوزه‌ها هستیم برای حمایت‌هم آماده‌ایم، خوشبختانه رئیس‌جمهور فوق‌العاده در این زمینه دغدغه‌مند هستند و برای آن وقت گذاشته‌اند و در اکثر جلسات مشارکت کرده‌اند که پیام روشن آن این است که «این مسائل باید حل شود» و خوشبختانه دستاورد‌های خوبی در این زمینه داشتیم.

عارف با بیان اینکه انتظارمان در کمک به حل ناترازی‌ها از بخش صنعت بیشتراست گفت:‌متأسفانه در بحث بهینه‌سازی خوب کار نشده است در حالی که با اطلاع‌رسانی به جامعه و بهبود بحث‌های مربوط به خودرو و سوخت باید به رفع ناترازی کمک کنیم، متأسفانه تجهیزات گرمایشی و سرمایشی، موتورخانه‌ها و یخچال‌ها در کشور ما راندمان پایینی دارند، هنوز هم یخچال ۲۵ ساله با راندمان پایین استفاده می‌شود و این در حالی است که در کشور‌های دیگر برای تعویض آنها مشارکت می‌شود.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با ذکر خاطره‌ای در این زمینه افزود: در دوران تحصیل در ایالتی که درس می‌خواندم یکسال کمبود آب بوجود آمد و در آن شرایط، شهرداری وارد عمل شد و با تعویض برخی لوازم در سرویس بهداشتی خانه‌ها، ۴۰ درصد هدررفت آب را کاهش داد و شما اکنون باید به ما کمک کنید و بگویید که ما هم برای رفع ناترازی انرژی چه می‌توانیم بکنیم، گاهی شاید به این نتیجه برسیم که سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی را اگر عوض کنیم به صرفه‌تر است.

عارف در ادامه در توصیه‌های خود به حاضران در این جلسه گفت: مشکلات و مسائل دستگاه‌ها را احصاء کنید تا در جلسه‌ای آنها را با هماهنگی سایر دستگاه‌های دولتی بررسی و حل کنیم تا در شروع سال آینده شفاف‌تر و راحت‌تر کار را پیش ببرید.

بخش خصوصی را وارد میدان کنید

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش بخش خصوصی در پیشبرد برنامه‌های توسعه گفت: متأسفانه در دهه‌های گذشته در زمینه بخش خصوصی با تعارف جلو رفته‌ایم، اما اکنون تلاش می‌کنیم که به این بخش به صورت عملی و جدی میدان بدهیم و راهبرد دولت در این زمینه مشخص است. وی در ادامه افزود: بخش خصوصی برای ما آنقدر مهم است که در تنظیم بازار هم نقش آن را بسیار مهم دیده‌ایم و از اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و تعاون خواسته‌ایم جدی‌تربه میدان بیایند و نقش جدی‌تری داشته باشند.

رقابت‌های نادرست با بخش خصوصی

عارف با اشاره به گفت‌و‌گو با تجار ایرانی در آلماتی قزاقستان در حاشیه اجلاس اتحادیه دولتی اوراسیا گفت: متاسفانه برخی مسائل پیش پا افتاده باعث ایجاد مشکل برای تجار و شرکت‌های ایرانی شده است که برای رفع آنها برنامه داریم و این در حالی است که با وجود اشتراکات فرهنگی، تاریخی و همسایگی، ما درمنطقه اوراسیا برای همکاری در اولویت هستیم، اما برخی کشور‌های دیگر جای ما را در آسیای میانه گرفتند که البته واقعیت این است که برخی رقابت‌های نادرست باعث این مشکل بعد از فروپاشی شوروی شد.

در حوزه خودرو، رقابت را جدی بگیرید

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با بیان آنکه در صنعت خودرو باید جدی‌تر باشیم گفت: ما در این بخش خوب پیش نرفته‌ایم، اما اگر می‌خواهیم موفق شویم باید شرایط رقابتی ایجاد شود، بررسی کنید با چه راهبردی و با تولید چه خودرویی می‌توانیم به موفقیت برسیم، درگذشته در آسیای میانه طرفداران خودروی ما زیاد بود و حتی دفاتری در آسیای میانه تشکیل شد و قرار بود در آنجا خودرو مونتا‌ژ کنیم، اما بررسی کنید که نتیجه آن چه شد و بعد از آن برای ایجاد شرایط رقابتی قدم بردارید.

نیروگاه‌های خانگی، یکی از راه حل‌های رفع مشکل ناترازی است

عارف در ادامه این جلسه با اشاره به را‌ه‌حل‌های پیش رو در رفع ناترازی انرژی گفت: بحثی را که از آن غفلت کرده‌ایم، بحث نیروگاه‌های خانگی است که بر روی پشت بام‌ها، مزرعه‌ها و باغ‌ها می‌شود از آنها استفاده کرد، بررسی‌ها نشان می‌دهد در بعضی از کشور‌ها مثل آلمان، درصدی از برق نیروگاه‌های خانگی تولید می‌شود و ما نیز باید در این زمینه برنامه دقیقی داشته باشیم.

عارف در ادامه خطاب به مدیران بخش بازرگانی داخلی افزود: بازار ماه رمضان و شب عید را جدی بگیرید و بر بحث عرضه مستقیم کالا به دفت نظارت کنید.

در ابتدای این جلسه اقدامات صورت گرفته در بخش اصلاح ساختار وزارتخانه، فعالیت‌های صورت گرفته برای ایجاد رشد در بخش‌های صنعت، معدن و تجارت، پروژه‌های قابل‌افتتاح، طرح‌های پیشران و بسته‌های حمایتی توسط وزیر و معاونان وزارتخانه بیان شد.

بازار شب عید ماه رمضان معاون اول رئیس جمهور

مطالب مرتبط

ورود کمیسیون اصل نود مجلس به فعالیت‌های اقتصادی بابک زنجانی

سه مرجع نرخ‌گذاری برای عرضه کالا مشکلاتی را ایجاد کرده/ قطع برق چاه‌های کشاورزی امنیت غذایی را به چالش می‌کشد

دستاورد‌های ناو گروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش بسیار با ارزش بوده است

آغاز نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان

عراقچی: حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای کشور غیر قابل مذاکره است

دنبال جنگ نیستیم، اما از هیچ تهدیدی نمی‌ترسیم

چهارمین دور مذاکرات ایران و آمریکا آغاز شد

قمار دیپلماتیک ترامپ؛ اقتدار ایران در برابر دام‌های مذاکراتی آمریکا

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • اقتصادی 3 خرداد 1404

    توزیع روغن همراه با کالای تحمیلی ادامه دارد

  • اقتصادی 3 خرداد 1404

    فروش متری مسکن کلاهبرداری جدید در بازار خرید و فروش

  • سیاسی 3 خرداد 1404

    ورود کمیسیون اصل نود مجلس به فعالیت‌های اقتصادی بابک زنجانی

  • سیاسی 3 خرداد 1404

    سه مرجع نرخ‌گذاری برای عرضه کالا مشکلاتی را ایجاد کرده/ قطع برق چاه‌های کشاورزی امنیت غذایی را به چالش می‌کشد

  • پزشکی 3 خرداد 1404

    صادرات یک میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی طبق برنامه هفتم/ ارز دولتی حذف شد

  • بورس و سرمایه گذاری 3 خرداد 1404

    بازار توافقی ایستگاه پایانی برای تعیین تکلیف نماد‌های استانی سهام عدالت یا یک وعده جدید برای سهامدار؟

جدیدترین مطالب

  • توزیع روغن همراه با کالای تحمیلی ادامه دارد
  • فروش متری مسکن کلاهبرداری جدید در بازار خرید و فروش
  • ورود کمیسیون اصل نود مجلس به فعالیت‌های اقتصادی بابک زنجانی
  • سه مرجع نرخ‌گذاری برای عرضه کالا مشکلاتی را ایجاد کرده/ قطع برق چاه‌های کشاورزی امنیت غذایی را به چالش می‌کشد
  • زلزله ۵.۷ ریشتری بیش از ۱۰۰ خانه را در اندونزی تخریب کرد
  • صادرات یک میلیارد دلاری تجهیزات پزشکی طبق برنامه هفتم/ ارز دولتی حذف شد
  • بنابر گفته مسئولان، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، قرار است تا پایان تیرماه امسال، مجامع باقی شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت نیز برگزار شود، اما در نهایت اگر مجامع برگزار نشد نماد‌ها به بازار توافقی می‌روند. بازار توافقی ایستگاه پایانی برای تعیین تکلیف نماد‌های استانی سهام عدالت یا یک وعده جدید برای سهامدار؟

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 1,577 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,067 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 839 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 764 مردم نشانه های اولیه کرونا را جدی بگیرند/ چهار رقمی ماندن بستری های گیلان
  • بازدید: 725 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 666 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 594 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی
با اخبار نو از دیگران یک قدم جلوتر باشید....

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی

شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن اخبار نو
Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram