• ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
Eaparat Whatsapp
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • ورزشی
    • سیاسی
    • بورس و سرمایه گذاری
    • اقتصادی
    • بین المللی
    • پزشکی
  • پیشخوان روزنامه
  • درباره ما
  • تماس با ما
جستجو

دلالان و محتکران مسکن از طریق سامانه املاک واسکان نقره داغ شدند

  • شناسه خبر: 2011
  • تاریخ و زمان ارسال: 11 اسفند 1403 ساعت 10:13
  • بازدید : 19
کارشناس مسکن گفت: خروج دلالان و محتکران مسکن از طریق سامانه املاک واسکان در شرایط کنونی می‌تواند بازار مسکن را به سمت ثبات هدایت کند.

در شرایطی که بازار مسکن نیازمند برنامه ریزی های لازم در جهت بهبود و رونق است تکمیل سامانه املاک و اسکان می تواند بخش زیادی از مشکلات در این حوزه را رفع کند اما این به آن شرط است که در این بخش دستگاه ها همکاری لازم را داشته باشند در چنین شرایطی ما شاهد آن خواهیم بود که در سال آینده بازار مسکن با بهبود و تثبیت قیمت‌ها روبرو خواهد شد.

در همین زمینه سالاری کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به اینکه در شرایط کنونی باید عزم دولت و تمامی دستگاه‌ها تکمیل سامانه املاک و اسکان باشد گفت: در حال حاضر بازار مسکن نیازمند یک ابزار کنترلی در جهت برنامه ریزی و بهبود وضعیت بازار مسکن باشد که در این زمینه سامانه املاک و اسکان می تواند به کمک و بهبود این بازار بیاید.

وی ادامه داد:  در ماه گذشته، سامانه صدور دسته‌چک به سامانه ملی املاک و اسکان متصل شد این اقدام باعث افزایش قابل‌توجه ثبت اقامتگاه‌ها شد، به‌گونه‌ای که تعداد ثبت‌های روزانه از ۱۶ هزار به ۴۵ هزار رسید و رشدی سه برابری را رقم زد. این نشان می‌دهد که اگر سیستم‌های اجرایی و مالی کشور به این سامانه متصل شوند، می‌توان اطلاعات جامع‌تری از وضعیت املاک به دست آورد.

وی  با اشاره به اینکه  تا امروز حدود 4 میلیون و 800 هزار  خانوار اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کرده‌اند، اما هنوز تعداد زیادی از مالکان این کار را انجام نداده‌اند گفت: خوشخبتانه  شاهد آن هستیم که از سوی وزارت راه وشهرسازی به برخی از خانوارها که هنوز اطلاعات خود را در سامانه املاک و اسکان ثبت نکرده اند می رود که همین امر خود می تواند به تسریع در ثبت اطلاعات خانوارها کمک کند.

کارشناس سیاست گذاری مسکن تاکید کرد:  سامانه املاک و اسکان نه تنها می تواند به رونق این بازار کمک کند، بلکه به‌عنوان راهکاری برای بهبود وضعیت بازار مسکن و کنترل قیمت‌ها ببینند. هرچقدر اطلاعات ثبت‌شده در این سامانه کامل‌تر باشد، تصمیم‌گیری‌های دولت نیز دقیق‌تر خواهد شد و در نهایت به نفع همه خواهد بود.

وی تاکید کرد: یکی از چالش‌های اساسی، عدم همکاری برخی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مالی است برخی سازمان‌ها هنوز زیرساخت‌های لازم را برای تبادل اطلاعات با این سامانه ندارند. از سوی دیگر، برخی مالکان نیز به‌دلیل نگرانی از پرداخت مالیات یا مسائل حقوقی، از ثبت اطلاعات خودداری می‌کنند. این در حالی است که هدف این سامانه، حمایت از بهبود و رونق در این بازار است.

وی  با بیان اینکه این سامانه می تواند در شناسایی خانه های خالی کمک کند گفت: این مالیات برای جلوگیری از احتکار مسکن ضروری است، چراکه در حال حاضر، طبق برآوردهای اولیه، حدود ۲.۵ میلیون واحد مسکونی خالی در کشور وجود دارد، در حالی که بیش از ۶ میلیون مستأجر در انتظار یافتن مسکن مناسب هستند.

سالاری بیان کرد: جلوگیری از احتکار مسکن توسط دلالان و همچنین تزریق این واحدها خود می تواند به این بازار کمک کند و بازار مسکن را به سمت رونق هدایت و در نتیجه در تقویت این بازار  موثر باشد.

بازار مسکن سامانه املاک و اسکان

مطالب مرتبط

فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه

استفاده از سیاست‌های تشویقی برای مالکان منصف/ تعیین سقف اجاره متناسب با نرخ تورم

مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

قیمت‌منطقی هرکیلو گوشت گوساله ۶۰۰ هزارتومان

۱۳۰۰ مگاوات نیروگاه صنایع تا پایان سال وارد مدار می‌شود

قیمت گذاری کالا‌های اساسی با احتساب مالیات یک درصد اعمال شده است

نرخ منطقی هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۱۵۰ هزارتومان

عمده بار تسهیلات تکلیفی بر دوش بانک‌های دولتی/ بانک پاسارگاد ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به اشخاص وابسته خود پرداخت کرده است

لغو پاسخ

جدیدترین مطالب

آرشیو خبر ها
  • سیاسی 25 خرداد 1404

    در جلسه امروز هیئت دولت؛ پزشکیان: در صورت تداوم اقدامات خصمانه پاسخ‌ها نیز شدیدتر خواهد بود

  • سیاسی 25 خرداد 1404

    پزشکیان: نقض حریم هوایی عراق نشان آشکار خوی جنایتکار رژیم صهیونیستی است

  • سیاسی 25 خرداد 1404

    مساجد و مترو‌ها به عنوان پناهگاه از امشب باز می‌شوند

  • سیاسی 25 خرداد 1404

    تشییع پیکر شهدای جنایات اخیر صهیونیست‌ها سه‌شنبه برگزار می‌شود

  • سیاسی 25 خرداد 1404

    چرا درباره شکار F35 تردید داریم؟

  • سیاسی 25 خرداد 1404

    پیام قدردانی امیر سرلشکر حاتمی از فرماندهی معظم کل قوا

جدیدترین مطالب

  • در جلسه امروز هیئت دولت؛ پزشکیان: در صورت تداوم اقدامات خصمانه پاسخ‌ها نیز شدیدتر خواهد بود
  • پزشکیان: نقض حریم هوایی عراق نشان آشکار خوی جنایتکار رژیم صهیونیستی است
  • مساجد و مترو‌ها به عنوان پناهگاه از امشب باز می‌شوند
  • تشییع پیکر شهدای جنایات اخیر صهیونیست‌ها سه‌شنبه برگزار می‌شود
  • چرا درباره شکار F35 تردید داریم؟
  • پیام قدردانی امیر سرلشکر حاتمی از فرماندهی معظم کل قوا
  • پهپادهای ما داخل تل‌آویو پاتیناژ می‌کنند/ مردم عادی و چهره‌ها دست در دست هم مقابل دشمن خارجی ایستاده‌اند

پربازدیدترین ها

  • بازدید: 1,588 شفاف‌سازی ۶ ناشر بورسی در سامانه کدال
  • بازدید: 1,079 خیانت امنیتی و بازی جدید غربگرایان برای انتخابات
  • بازدید: 850 مصوبه ۱۰ بندی حمایتی دولت از بورس به لایحه بودجه پیوست شد
  • بازدید: 779 مردم نشانه های اولیه کرونا را جدی بگیرند/ چهار رقمی ماندن بستری های گیلان
  • بازدید: 738 ریزش دلار و ریزش بورس؟
  • بازدید: 677 مخاطب از اتفاقات پیش‌روی “احضار” غافلگیر می‌شود
  • بازدید: 604 ارتقای بازار سرمایه در پیش نویس اصلاحی
با اخبار نو از دیگران یک قدم جلوتر باشید....

دسترسی سریع

  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی
  • ورزشی
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • فرهنگی
  • بین المللی

شبکه های اجتماعی

اپلیکیشن اخبار نو
Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram